DE LUISTERLIJN | MARIABERG

De Luisterlijn is de landelijke anonieme hulplijn voor iedereen in Nederland die zijn of haar verhaal kwijt wil, omdat dat bijvoorbeeld in de eigen omgeving niet kan. Juist in deze tijd van sociale isolatie vanwege de maatregelen om verspreiding van corona tegen te gaan zijn we er met een luisterend oor. Als je je alleen voelt omdat er geen bezoek meer mag komen of wanneer je zelf de deur niet uit kunt en niemand ziet.

Omdat sociale activiteiten niet doorgaan of als iemand in je omgeving is overleden aan corona en je niet eens echt afscheid hebt kunnen nemen. Weet dan dat de Luisterlijn er dag en nacht is voor een vertrouwelijk gesprek. Door te luisteren helpen onze 1.500 vrijwilligers mensen om zorgen, pijn en verdriet (even) het hoofd te bieden. Met jaarlijks bijna 500.000 oproepen, en ca. 300.000 gesprekken, is de Luisterlijn al meer dan 60 jaar de grootste organisatie in Nederland die met goed opgeleide vrijwilligers sociale en emotionele steun op afstand biedt. Meer informatie via deze link.

Op 1 juni is op de Lambrecht van Middelhovenweg een scooter in brand gestoken. De brandstichting vond plaats omstreeks een half uur na middernacht. De scooter stond geparkeerd tegen de gevel van een woonhuis. Daardoor ontstond volgens de politie een potentieel zeer gevaarlijke situatie. Dankzij een alerte buurman werd voorkomen dat de brand oversloeg op de woning. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie. Dat kan via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) onder vermelding van registratienummer 2020085839.

On June 1st a scooter was set on fire on Lambrecht van Middelhovenweg. The arson took place around 00:30 AM. The scooter was parked against the facade of a house. According to police, this created a potentially very dangerous situation. An alert neighbour prevented the fire from spreading to the house. Did you witness the arson? Please contact police. This can be done anonymously through Meld Misdaad Anoniem (0800-7000), please mention registration number 2020085839.

NIEUWSARCHIEF | MARIABERG

Dit artikel al gelezen? 'Achterstandswijken' terug in Nederland? In ons nieuwsarchief vind je meer artikelen over de wijk Mariaberg in Maastricht die de moeite waard zijn.

WONINGRUIL | MAASTRICHT

Staat jouw woning er niet tussen? Meer woningen te ruil in Mariaberg en Maastricht vind je hier.

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com